Bloembollen Vakdagen Flevoland 2024

2 en 3 februari 2024

branding 1

Missie & Visie

De Bloembollen Vakdagen Flevoland zijn in 2013 voor het eerst georganiseerd. Daarvoor werd 14 keer de Creiler Flora georganiseerd. 

 

De vakdagen zijn een ontmoetingsplek voor iedereen en met name voor alle mensen werkzaam in het bloembollenvak, maar ook voor de ondernemers en werknemers uit andere agrarische sectoren zoals de akkerbouw, veeteelt, glastuinbouw en fruitteelt. 

 

De vakdagen worden voor een breed publiek georganiseerd. Het bezoek van de vakdagen bestaat tot nog toe voornamelijk uit veel collega’s uit het bollenvak. De missie van de organisatie is om met themabijeenkomsten, die een groot agrarisch (geïnteresseerd) publiek aantrekken, een grotere doelgroep te interesseren voor de Bloembollen Vakdagen met de bloemenshow. 

 

Daarnaast heeft de bloemenshow een regionale functie, waar iedereen die van bloemen houdt welkom is, om te genieten van de bolbloemenpracht en een bosje tulpen te kopen om daar thuis nog langer van te genieten. 

Bestuur

Bloembollen Vakdagen Flevoland heeft een zeer enthousiast bestuur. Hiernaast ziet u uit welke personen het bestuur bestaat en welke functie ze hebben binnnen het bestuur.

Geert Burger
Marloes Dudink
Jordi van Meer
Pieter Noordeloos
Rence Slootman
Alice Valk